Praktijk voor Natuurgeneeskunde Spierdijk -  Biophotonentherapie en Kindercoaching
Welkom
 
Ondanks onze grote welvaart en de wetenschappelijke vooruitgang zijn er steeds meer mensen die aan chronische ziektes lijden. Steeds meer mensen hebben last van chronische vermoeidheid en blijvende gezondheidsklachten.
 Dit komt in toenemende mate zowel bij volwassenen als bij kinderen voor.
 
Op deze site willen wij u informeren over de photonen coherentie (biophotonen) therapie.
Deze methode biedt u de mogelijkheid om de werkelijke oorzaken van uw gezondheidsklachten uit te zoeken en deze vervolgens zonder schadelijke bijwerkingen te laten behandelen.
 
De biophotonentherapie is ook erg succesvol bij het behandelen van dyslexie.
Meer informatie over de dyslexiebehandeling vindt u op de pagina Algemene informatie.
 
Tevens behandelen wij ook dieren zoals honden, katten en andere kleine huisdieren. 
 
Werkwijze
 
Onze werkwijze is gebaseerd op de verkregen medische kennis op HBO-niveau en het toepasssen van de vijf natuurgerichte principes, waardoor een integrale diagnostiek en behandeling wordt verkregen. Het toepassen van de vijf natuurgerichte principes omvat:
 
1. Het verhogen van de energie van het lichaam waardoor de weerstand wordt verhoogd en het immuunsysteem beter in staat is om het lichaam te beschermen bij aanvallen van buitenaf door bijv. bacteriën en virussen.
 
2. Het verhelpen van storingen in de prikkeloverdracht in het lichaam waardoor de stuursignalen weer aankomen op de plaats van bestemming en leiden tot een verbeterd functioneren van het lichaam.
 
3. Het reinigen van het lichaam door het verwijderen van afvalstoffen.
 
4. Het adviseren over verantwoorde en gezonde voeding.
 
5. Het bespreken van emotionele problemen die een rol spelen of hebben gespeeld bij het ontstaan van de gezondheidsklachten. Tevens het bespreken van leefwijze- en gewoonten en het adviseren over veranderingen hierin die noodzakelijk zijn voor het herstel.
 
Het toepassen van deze vijf principes omvat zowel lichamelijke als geestelijke zaken. De wisselwerking tussen lichaam en geest is groot en bijvoorbeeld vervuiling van het lichaam kan een fysieke oorzaak hebben, maar ook een geestelijke in de vorm van stress, verbittering, een traumatische ervaring etc.
 
Wij zijn gediplomeerd biophotonentherapeut en kindercoach.

Tevens vindt u op de pagina recensies ervaringen van clienten met diverse klachten. 
 

Jeanine Spierdijk, paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en kindercoach
Roosduinen 3
2134 ZA  Hoofddorp
Telefoon: 06-24462887 / 0681451204