top of page

Biophotonen

Het bestaan van de biofotonen werd al lange tijd vermoed door Alexander Gurwitsj maar Aan het begin van de jaren zeventig bevestigden Duitse natuurkundigen Popp en Mersmann dit op wetenschappelijke en onomstotelijke wijze. Cellen stralen niet alleen licht uit, ze absorberen het en slaan het ook op.

Iedere levende cel straalt licht uit en als dit licht coherent (harmonisch) is gaat alles goed maar zodra er een verstoring optreedt verandert dit onze fysieke structuur met alle gevolgen van dien.


Ook werd door Popp en Mersmann ontdekt dat alles zijn eigen specifieke straling en trilling heeft. Elke bacterie, elk virus, elk orgaan, elke cel, elk zware metaal, elke ziekte, en elk medicijn —zowel conventionele als alternatieve medicijnen— heeft zijn eigen trilling en straling.


De harmonie kan op vele manieren worden verstoord. Een gedachte, emotie, maar ook invloeden van buitenaf kunnen verstorend werken. Denk bijvoorbeeld aan zend apparatuur, wifi, wekkerradio naast uw bed, maar ook een spiraal van uw bed.


Dit alles kan verstorend werken en dient dus ook rekening mee gehouden te worden bij het herstel van het evenwicht.

bottom of page