top of page

Gastenboek

Lieke geplaatst op Mar 2, 2019 2:13 AM

Na zelf al goede ervaringen te hebben gehad na een paar behandelingen was het nu tijd voor onze zoon. Na vele woede aanvallen en bij mij een gevoel van hij zit niet lekker in zn vel, werd het een belletje richting Hoofddorp. We konden al snel langs komen. Tijdens de metingen zag Jeanine inderdaad de punten terug die wij ook merkten thuis. Na 2 behandelingen hebben wij weer een stuk gezelligere zoon thuis. Meer ontspannen en zichzelf. De behandelingen zelf waren heel ontspannen, Jeanine neemt de tijd en stelde onze zoon op zijn gemak waardoor hij de 2de keer blij mee ging naar ‘de lieve muziek mevrouw’. Want ja, Jeanine kan gewoon muziek uit zijn vingers toveren. the options from the toolbar.

Lida geplaatst op Nov 1, 2018 9:32 PM

Ik ben bij Carla begonnen na 6jaar ellende.niet 1dokter of professor kon mij helpen.samen met Janine hebben ze mij genezen van Lyme wat hun ondekt hebben.ik heb mijn leven weer terug,daar ben ik zo gelukkig mee,ik ben ze eeuwig dankbaar x

Monique geplaatst op Oct 31, 2018 0:04 AM

Ik ben via via bij Jeanine terecht gekomen voor mijn oudste zoon. Hij hoestte altijd bij het minste of geringste, zo erg dat hij er niet van sliep en dus niet naar school kon soms. Niks kon door de arts gevonden worden en werd afgedaan met zwakke plek. Jeanine kon al erg snel verlichting brengen en na een paar behandelingen was het zelfs over. Steeds als het op kwam zetten als er weer eens een virus de ronde deed, kon zij onze zoon erdoor helpen zonder problemen. Daarnaast behandelde ze hem voor spanningen, wat ook enorm heeft geholpen. Zo is uiteindelijk het hele gezin er naartoe gegaan, met hooikoortsklachten die zo goed als verdwenen, snotneuzen die niet weg gingen en binnen 3 dagen verholpen werden enz. Zodra er iets is, gaan we eerst naar Jeanine. Iets wat de kinderen helemaal geweldig vinden want je vingers en tenen kunnen geluid maken ��. Jeanine kan met 1 tot enkele behandelingen allerlei klachten verlichten of verhelpen, geweldig! Het proberen in elk geval waard!

Mireille geplaatst op Sep 5, 2018 4:25 PM

Jeanine is erg betrokken en erg kundig. Mijn dochter en ik zijn beide onder behandeling bij Jeanine. We hebben beide Lyme. Ze weet erg veel en het is altijd weer fijn dat iemand weet waar ze over praat en zo betrokken is. Ze kijkt goed wat je lichaam aan kan, de gifstoffen moeten ook afgevoerd worden. Het is toch per persoon verschillend. Het is een heel stuk rijden, maar dat hebben we er altijd voor over. We hebben beide veel vooruitgang geboekt!

Maria geplaatst op Sep 5, 2018 4:10 PM

Jeanine's werkwijze en de basis van de biophotonentherapie zijn holistisch: de onderliggende oorzaken worden behandeld in plaats van de symptomen. Deze holistische benadering heeft bij mij verrassende inzichten opgeleverd! En de biophotonentherapie heeft genezing gebracht. Als kind is Jeanine zelf lang ziek geweest en uiteindelijk in aanraking gekomen met de biophotonen- therapie toen er voor haar verder geen genezing meer in het reguliere circuit was. Haar herstel is toen met deze therapie begonnen. Zij heeft naast haar basis medische opleiding door die jaren ook persoonlijk ervaring met ziekteprocessen opgedaan. Onmiddellijk bij de eerste sessie viel het kwartje: Jeanine gaf het antwoord, dwz legde het verband uit waar ik al maanden naar op zoek was: de reden waarom ik afgelopen winter uitzonderlijk lang asthma had gehad (drie maanden, ipv de gebruikelijke 1 - 2 weken), plotseling allergisch was geworden voor de haren van onze hond (die mijn man en ik al 5 jaar hebben) en ook nog een longontsteking heb kunnen krijgen (nog nooit zo'n hoge koorts gehad)! Jeanine vroeg namelijk bij het doornemen van de vragenlijst of er bij de hersenschudding die ik vorig jaar had opgelopen ook een whiplash was geweest. Ja, dat klopt, maar daarvoor ben ik door een fysiotherapeut behandeld en heb ik daar geen last meer van, was mijn antwoord. Zij legde toen uit dat er in zo'n geval ook een energetische whiplash plaats vindt bij de meridianen die door de hals en nek lopen. Er onstaan dan energetische breuken die verstoringen in de organen kunnen veroorzaken. Ineens begreep ik waar die allergie en longproblemen van de afgelopen winter vandaan kwamen! Jeanine heeft tijdens de eerste sessie de energiebreuken in de hals/nek opgeruimd met de biophotonen, ik kon de stuwing in mijn hoofd heel goed opmerken. Ook tijdens die eerste sessie voelde ik al effect van de behandeling op zich, alsof mijn longen en darmen sterker werden. De eerste twee dagen na de behandeling had ik last van vermoeidheid, maar dit is normaal, er worden tegelijk in de behandeling oa afvalstoffen opgeruimd. Maar daarna voelde ik mij beter dan voor de sessie en had ook in het algemeen meer energie dan ervoor. Ik heb nu vier behandelingen gehad in acht weken en er is een merkbaar verschil met het begin van de eerste sessie. Niet alleen kan ik nu zonder problemen diep ademhalen, ook de onverklaarbare pijn in de onderbuik die ik al jaren had, is praktisch verdwenen. Een maag/darmonderzoek in het ziekenhuis twee jaar terug had geen oorzaak hiervoor kunnen aanwijzen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam moet het nu overnemen, dat is de bedoeling (en anders nog een sessie:-). Ik ben heel blij dat deze methode bestaat en Jeanine dankbaar voor de behandelingen en haar fantastische adviezen!

Elise geplaatst op Jul 11, 2018 9:54 PM

Ik ben bij Carla en Jeanine terechtgekomen via Body therapist Jeroen van der Hoff aangezien ik al meer dan 9 jaar last heb van droge, pijnlijke ogen. De dames weten waarover ze praten en geven veel tips en inzicht. Daarnaast vind ik het contact erg persoonlijk en betrokken. Ik voel mij energiek na de behandeling en zie het ook als een cadeau voor mijn lichaam. Daarnaast hebben ze mij kunnen wijzen op achterliggende oorzaken van mijn klachten en ben ik hierdoor zeker een stap verder gekomen in mijn zoektocht. Vanwege het feit dat de vooruitgang in kaart wordt gebracht tijdens elke sessie kun je het genezingsproces zelf ook concreet in de gaten houden. Ik vind biophotonentherapie een prachtige werkwijze. Wij bestaan immers allemaal uit 'licht'. Het is ook erg fijn dat ze een netwerk hebben van andere professionals. Een absolute meerwaarde. Bedankt Carla en Jeanine en tot snel weer!

Lisa geplaatst op Mar 8, 2018 1:04 AM

Jeanine en Carla zijn betrokken, professioneel en ontzettend kundig. Je merkt gewoon dat er veel kennis en ervaring aanwezig is. Daarnaast zijn ze ook gewoon heel prettig en vriendelijk in de omgang. Mijn Lyme was heel actief toen ik begon, nu, een klein jaar later, gaat het al zoveel beter. Ik heb nog wel een weg te gaan, maar er is echt veel verbetering en daar ben ik ze heel dankbaar voor!

Magda geplaatst op Jan 29, 2014 0:15 AM

Voor ik bij deze praktijk terecht gekomen ben was ik bij verschillende artsen geweest en alle soorten onderzoeken gedaan maar niemand kon mij helaas helpen.Gelukkig ben ik terecht bij Carla gekomen en zij heeft ondekt waar mijn probleem zat.Ik ben heel tevreden over het resultaat van alle behandelingen. Na mijn eerste bezoek bij deze praktijk had al wat verbeteringen.Jarenlang had ik last van vermoeidheid,hoofdpijn en was ik vaak misselijk en prikkelbaar.Ik had in totaal vijf behandelingen gehad en al mijn vervelende aandoeningen zijn verdwenen. Ik ben enorm dankbaar voor het hulp.Nu heb ik eindelijk een normaal leven!

linda hoekstra geplaatst op Sep 11, 2013 11:04 PM

hallo, ben begin maart bij carla en jeanine terecht gekomen de lyme was toen gelukkig niet zo heel ernstig meer maar voelde me vaak nog wel futloos,had nog vaak spierpijn na inspanning en veel last van hormonen na 5 behandelingen was de lyme eruit na bloedtest bleek het ook niet meer zichtbaar in het bloed ik ben nog nooit zo blij geweest na 3 jaar ziek te zijn geweest voel me nu 0.6 maanden later eindelijk beter wil jullie hartelijk bedanken daarvoor.x linda

anoniem geplaatst op Mar 13, 2013 0:25 AM

Ten einde raad bij toeval bij Carla en Jeanine terechtgekomen, met onze zoon van veertien met zware migraine- aanvallen. Iedere zaterdag na een voetbalwedstrijd (fysieke inspanning) lag onze zoon vier/vijf uur doodziek op de bank. We waren op het punt aangekomen dat hij maar moest stoppen met voetbal. Gelukkig kregen we via een vriendin het adres van Carla en Jeanine . Onze zoon heeft na vier behandelingen ( 8weken) nog maar 1 keer een aanval gehad, die duurde veel korter dan voorheen. Zo fijn. Inmiddels heb ik in mijn omgeving meerdere kennissen ons verhaal vertelt en hoor ik dat , hoe uiteenlopend de klachten , zoveel positieve reacties. Ik zou dus willen zeggen: geef het een kans, want het is zonde als je die kans niet pakt. Carla en Jeanine, veel succes!!

Anna geplaatst op Dec 30, 2012 2:19 PM

In november is mijn dochter, Sterre, begonnen met de biophotonen behandeling voor haar eczeem. Uit de screening bleek dat haar eczeem voortkwam uit verstoringen in haar maag / darmen. Na een aantal sessies werd Sterre's huid al rustiger en stopten we met de (door de dermatoloog voorgeschreven) hormoonzalf. In tegenstelling tot de pogingen hiertoe voor de start met biophotonen, bleef haar huid dit keer rustig. Weer een aantal sessies verder gaf Carla aan dat de oorzaak was verholpen en het herstel van binnenuit nu zelfstandig verder kon gaan. Een aantal weken later kreeg Sterre opeens een hele gekke huid, vooral op haar rug, alsof hij was uitgedroogd. Ze begon heftig te vervellen (hartje winter!) en daar waar haar oude velletje losliet kwam een mooie, gave huid tevoorschijn. Het is echt zo bijzonder: na al die jaren van eczeem, dermatoloog, huisarts, bloedonderzoek, voedseltest, is er nu eindelijk een doorbraak (letterlijk en figuurlijk :). Hartelijk bedankt dames, vooral ook namens Sterre

Victoria geplaatst op Dec 29, 2012 3:32 PM

Eindelijk meer energie! Carla heeft tijdens de eerste behandeling vastgesteld dat ik pfeiffer in mijn lever had en heeft dit met een aantal vervolgbehandelingen kunnen oplossen. Mijn lichaam is weer in balans en ik voel me fitter dan ooit!

Metin Pancar geplaatst op Dec 16, 2012 6:23 PM

Onze dochter heeft al ongeveer 3 jaar last van jeugd reuma .We zijn bij diverse artsen geweest. Ze heeft ontstekingsremmers gehad daardoor kreeg ze last van haar maag . Ze wou niet meer eten, na elke bezoek bij het ziekenhuis kreeg ze telkens weer andere medicijnen tegen de bijwerkingen. Het heeft allemaal weinig opgeleverd. Ze had 5 soorten medicijnen toen ze bijna twee was. Ze moest elke 3 maanden gezien worden. In juni 2012 gehoord van deze therapie gelijk een afspraak gemaakt bij Carla we zijn 4 keer geweest en in november voor een controle alles gaat goed tot nu. We zijn in juli gestopt met de medicijnen, we zijn ook naar het ziekenhuis geweest in augustus en in november (ze moet elke 3 maanden gezien worden) volgens de arts is het niet mogelijk dat er in zo een korte tijd zo veel is veranderd. Carla bedankt !!

Karin geplaatst op Nov 29, 2012 6:01 PM

Nog even een update over onze zoon Rik: Net zijn rapport van school binnen: hij heeft nog nooit zo'n mooi rapport gehad!! Juffen waren zeer tevreden en wij dus ook ;-)) Heerlijk!

Karin geplaatst op Nov 20, 2012 8:55 PM

Vlak voor de afgelopen zomervakantie kregen we te horen dat onze jongste zoon Rik misschien wel ADD had... Hij had idd al vanaf groep 2 concentratieproblemen en in groep 3 werd dat steeds erger! Toetsen maakte hij niet of slecht, zat vaak gewoon uit het raam te staren en zat volledig in z'n eigen wereldje..., vergat dan alles om hem heen! De resultaten waren nog redelijk maar de juffen zeiden dat er meer in Rik zat dan hij liet zien, dit vonden wij thuis ook. Hij kon zich thuis ook slecht concentreren, was heel snel afgeleid en kon maar weinig dingen onthouden. Behalve met Lego bouwen, dat kan hij als de beste, daar kon hij uren achterelkaar mee bezig zijn; hoorde dan verder niks, was dan hyper gefocust... Na de zomer zou Rik op school een traject ingaan van testen en dan maar zien wat daar uit zou komen.. Wij hadden inmiddels van kennissen over de biophotonen therapie gehoord en waren direct geïnteresseerd, we hebben veel ervaring met de alternatieve gezondheidszorg hoewel het bij Rik nog nooit veel geholpen had. Dus op naar Carla en Jeanine! Na een lange vragenlijst te hebben ingevuld werd Rik getest en bleek o.a. een verstoorde darmfunctie te hebben. Er waren meerdere dingen verstoord in zijn lijfje waar direct wat mee gedaan kon worden. Bovendien ging hij aan de pro-biotica om de darmflora te herstellen. Deze behandeling begon in de zomervakantie en wij zagen na 2 x al resultaat! Het mooiste was dat we na 2 weken op school in groep 4 een gesprek kregen met de juffen en de IB-er om te bepalen wat het onderzoeken traject zou moeten worden voor Rik... Wat bleek? Hij deed het momenteel prima op school, maakte z'n werk netjes af, zat minder te dromen en was vaak snel klaar met goede resultaten... Ook thuis zagen wij verschil hoewel het altijd wel een 'dromertje' zal blijven kan hij zich beter concentreren als het nodig is. Conclusie: er wordt geen traject gestart op school, we gaan lekker zo door! Nu nog even het kerstrapport afwachten.. ;-)) Bedankt, Carla & Jeanine!

Anita geplaatst op Oct 5, 2012 7:35 PM

Januarie 2004 kreeg ik te horen dat ik fibromyalgie heb, dan ga je een revalidatie traject in hoe je om moet gaan met pijn. In 2005 weer een traject in met medicijnen zo gaat dat jaren door met ups en downs. Begin juli kreeg ik anderen medicijnen(Diclofenac) de andere medicijnen werkte niet zo goed meer en mijn klachten werden erger. Eind julie kreeg ik hartklachten lag de zelfde dag nog in het ziekenhuis alles gelukkig kwam daar niets uit alles was goed waarschijnlijk is het gekomen door de medicijnen het is namelijk zo dat1% van de patiente die diclofenac gebruikt hartklachten kan krijgen. Ik dus! Ik was er helemaal klaar mee. Toen hoorde ik via via over Carla. Heb een afspraak gemaakt in september heb mijn medicijnen mee genomen die heeft ze de eerste keer uit mijn lichaam gehaald samen met mijn vacsinatie na 4 behandelingen kan ik zeggen dat mijn lichaam weer inbalans is.Geen Pijn meer. Meer Energie geen last meer van Exzeem. Dit is een fantastich mooi resultaat mede door veel biologich te eten en kangawater te gebruiken en het aller belangrijkste de biophotonentherapie ben ik een heel ander mens geworden. Ik kan de hele wereld weer aan. Carla heel erg bedankt je heb me enorm geholpen. Anita

Ingrid Wegbrands geplaatst op Oct 3, 2012 7:47 PM

Sinds begin oktober 2011 ben ik onder behandeling bij Biophotonenhoofddorp. Een mail van een kennis wees me op de goede resultaten bij de ziekte van Lyme door Carla en Jeanine. Mijn verhaal begint eigelijk op 18 november 2009, toen ben ik in 1 uur tijd verlamd geraakt van tenen tot borsten. Na allerlei onderzoeken, scannen en een lumbaal punctie bleek de ziekte van Lyme in mn bloed te zitten van 3-8 jaar oud. Omdat hij niet in het hersenvocht zat konden de artsen bijna niet geloven dat dat de boosdoener was. Om jullie een lang verhaal te besparen: 12 nachten stroke-care, totaal 4 weken ziekenhuis, veel anti-biotica, prednison via het infuus; en ruim 3 maanden intern in een revalidatiecentrum verder, kwam ik eind maart 2010 gelukkig weer thuis. Restverschijnselen: verlamd tot borsten, veel zenuwpijn, blaas-darm problemen (incontinent), 4x p.d. catheteriseren, chronische blaasontsteking, moeizaam lopen met hulpmiddelen. Carla constateerde dat mn zenuwstelsel, bloedsomloop, blaas, darm, lymfen aangetast waren door de Lyme en dat de bacterie in mn lever zat! Ten aanval.... en na 7 behandelingen was ik begin januari 2012 schoon! Door de chronische blaasontsteking moest ik heel vaak de blaas spoelen met betadinespoeling en dan weer een aantal antibiotica spoelingen via de catheter van de uroloog. In maart 2012 was mijn blaas zeer verzwakt en ik uitgeput, de uroloog zei dat ik nooit meer van de bacteriën af zou komen..... Overstuur kwam ik bij Carla die meette dat ik de ziekenhuisbacterie Klebsiella had (waarschijnlijk dus al die tijd al) + de e-colie. Mijn weerstand was weg en als Carla me niet een dierlijkeiwitloos dieeet aangeraden zou hebben met de artikelen waar de klebsiella een hekel aan heeft en geen water meer uit de kraan maar uit een pak van AH dan had ik dit mailtje waarschijnlijk (zeker weten) niet meer kunnen schrijven! De uroloog was perplex en zo blij voor mij maar zelf wist hij niet van dit dieet. Hij leert van mij, nou niet van mij maar van Biophotonentherapie Hoofddorp! Nu gaat het een stuk beter met me, lopen gaat al 2 km zonder stok, de incontinentie is minder, alleen de zenuwpijn en de verlamming nog maar dat zal wel teveel gevraagd zijn....die schade is aangericht in het ruggenmerg. Carla en Jeanine,veel dank dat jullie me zo verbeterd hebben! Groetjes, Ingrid Wegbrands uit Kudelstaart

Esmeralda geplaatst op Aug 24, 2012 12:45 PM

In februari 2011 ben ik gestopt met de pil, omdat mijn man en ik graag gezinsuitbreiding willen. Gevolg was dat ik bijna maandelijks een migraine aanval had. Daarnaast werd mijn menstruatiecyclus ook steeds onregelmatiger. Elke keer was het een teleurstelling als bleek dat ik toch niet zwanger was. Je weet wel dat het een tijdje kan duren, maar als je iets graag wil… Er kwamen goedbedoelde adviezen: probeer er niet te veel aan te denken etc. Maar hoe kun je er niet aan denken als je lichaam elke maand anders reageert? Je hebt steeds hoop. Gelukkig ben ik van nature niet snel jaloers. En kon ik ook blij zijn voor vriendinnen die wel (snel) zwanger werden. Maar het is iets wat je zelf ook graag wil en dan duurt wachten lang. Begin januari 2012 heb ik twee vaccinaties gehaald i.v.m. een reis naar Azië (voor mijn werk). Ik had er nog wel over getwijfeld zal ik dat doen of niet. Daarna begon de pret, want ik werd niet meer ongesteld. In eerste instantie dacht ik, zal ik toch zwanger zijn? Zwangerschapstesten gedaan en ook nog aanvullend bloedonderzoek in het ziekenhuis laten verrichten. Uitslag negatief. Huisarts gaf aan dan toch maar een afspraak bij de gynaecoloog te maken. Toen ik belde (half februari) kon ik pas 7 weken later terecht op 29 maart. Ik voelde me helemaal niet fit en werd eigenlijk ook een beetje gek van mijzelf. Ik was heel onrustig en onredelijk en dacht dat duurt nog wel heel lang voordat je voor een eerste gesprek in het ziekenhuis terecht kan. Via een vriend kreeg ik de tip om eens een afspraak bij Carla te maken. Dat heb ik gedaan. Gelukkig kon ik op korte termijn terecht. Uiteindelijk bleken alle klachten die ik de afgelopen jaren had gekregen te maken te hebben met restanten van de ziekte van Lyme. En ook met alle inentingen, antibiotica en andere medicijnen die ik in mijn leven binnen had gekregen. Na de eerste behandeling voelde ik mijzelf anders. Normaal ben ik heel perfectionistisch en heb een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zeker als ik op m’n werk was, liep ik tegen deze eigenschappen aan. Maar nu kon ik ook makkelijker denken dat niet alles mijn probleem is. Het meest opvallende vond ik dat de dag na de eerste behandeling eindelijk mijn menstruatie weer op gang kwam (na 56 dagen). Half maart ben ik voor mijn werk 8 dagen op reis geweest. Toen ik thuiskwam was ik wel vermoeid, maar ik had een hele drukke week achter de rug. Waarbij ik ook veel had overgewerkt. Twee dagen voordat ik de afspraak in het ziekenhuis had, dacht ik laat ik voor de zekerheid een zwangerschapstest doen. Dan weet ik zeker dat ik niet zwanger ben. Tot mijn grote verbazing bleek ik wel zwanger te zijn! Dus kon ik de afspraak in het ziekenhuis afzeggen. Inmiddels ben ik 26 weken zwanger van ons eerste kindje en alles gaat goed. Door mijn positieve ervaringen heb ik al een aantal mensen naar jullie doorverwezen. Ook bij hen zie en hoor ik goede resultaten. Hartelijk dank voor alles.

Marianne geplaatst op Aug 20, 2012 7:50 PM

In november 2011 werd er bij mijn man de ziekte van Parkinson geconstateerd,dat was natuurlijk een hele schok. De ziekte van Parkinson is niet te genezen en de medicatie die wordt verstrekt verminderd wel sommige symptomen maar kan ook weer andere veroorzaken en luistert nogal nauw betreffende tijden van inname en voeding. Daar wilde mijn man nog niet aan beginnen en via een vriend die ook de ziekte van Parkinson heeft kwamen wij bij Carla terecht. Bij de eerste sessie bleken er nogal wat storingen aanwezig te zijn,mijn man voelde zich ook behoorlijk rot,was heel snel moe,had een hele grauwe gelaatskleur en veel last van spierstijfheid,hij had ook veel last van de trilling in zijn linkerhand,waardoor het eten bemoeilijkt werd. Na de eerste behandelingen was hij meestal behoorlijk moe. Maar uiteindelijk knapte hij heel goed op,de stijfheid is stukken minder,de trilling in zijn arm is er nog wel maar is hanteerbaar,zijn gelaatskleur is weer van een gezonde man,en hij voelt zich stukken beter. Wij zijn nu negen maanden verder en hij is nog steeds zonder medicijnen,de sessies bij Carla zijn begin Juni geeindigd en hij weet dat als hij zich niet goed voelt altijd weer bij Carla terecht kan,dat is een geruststellende gedachte. Het fijne van deze behandeling is ook dat er niet eindeloos doorgeborduurd wordt ,als de waarden goed zijn, zijn ze goed. Inmiddels loop ik constant met de folders van Carla op zak,want ik ben zo enthousiast over deze therapie dat ik het bij iedereen aanraad en heb al diverse familieleden en kennissen naar Carla doorgestuurd. Lieve Carla en Janine hartelijk dank voor al jullie parate kennis en hulp.

Olav geplaatst op Jun 6, 2012 2:07 AM

Een half jaar geleden werd bij mij diabetes type 1 geconstateerd. Bij een controle voor nierstenen werd een verhoogd suikergehalte gevonden en werd mijn bloed nader onderzocht. Na enkele weken was het suikergehalte zo hoog dat ik medicijnen moest gaan slikken, iets waar ik nooit meer van af zou komen volgens de huisarts. Op zich geen probleem, tienduizenden hebben dit probleem, een van de welvaartsziekten. Doktersadvies was gezond eten, veel bewegen, matig met drank en afvallen. Nou, afvallen ging prima, in enkele weken was ik 5 kilo kwijt. Echter, mijn ogen gingen achteruit en dat was vervelend. Bij de opticien een nieuwe bril laten aanmeten, die kon ik na twee weken ophalen. Ik zag inmiddels zo slecht dat ik niet meer zelf kon autorijden. Nadat ik de nieuwe bril had gehaald kon ik echter nog steeds niet goed zien, terug bij de opticien werd geconstateerd dat mijn ogen in twee weken tijd van -3,5 naar -4,5 waren gegaan en werd geadviseerd om eerst naar een oogarts te gaan. Voor een verwijsbriefje naar de huisarts, die eerst nog even wat onderzoekjes wilde doen. Het meetapparaatje waarmee het suikergehalte in je bloed wordt gemeten werkt tot 33 eenheden, mijn waarde lag daarboven dus ik moest opgenomen worden in t ziekenhuis. Dit was echter door mijn werkzaamheden onmogelijk dus moest ik `s middags direct naar t laboratorium om daar mijn bloed te laten onderzoeken. Aan het einde van de middag belde de huisarts om te vragen of t wel goed met mij ging, hij had de uitslag van t bloedonderzoek en ik had een waarde van 45,9!!! Ik moest onmiddellijk komen en er werd direct de hoogste dosis medicijnen voorgeschreven en de mogelijkheid besproken dat ik moest gaan spuiten. Daar zag ik enorm tegen op. Via een goede vriendin hoorde ik van de biophotonentherapie van Carla en heb meteen een afspraak gemaakt met de gedachte “baat t niet, dan schaadt t niet”. Ik kon, na wat geschuif in haar overvolle agenda, binnen twee dagen terecht en Carla zei mij “dat krijgen wij wel voor elkaar”. Na een week kreeg ik toch van de huisarts het bericht dat de waarden te hoog bleven en dat ik insuline moest gaan spuiten en iedere dag bloed prikken om de waardes door te mailen. Ik zou nooit meer van het insuline spuiten afkomen. Na een week waren de waardes wel gezakt naar 12,2 maar moest ik de insuline verhogen naar 14 eenheden. Het werd naar mijn idee dus alleen maar erger. Inmiddels ging ik iedere twee weken naar Carla en mijn ogen werden weer beter, zo goed zelfs dat ik gewoon zonder bril weer kon autorijden. Wel had ik ineens een leesbril nodig…. Langzaam werden de bloedsuikerwaardes beter en mocht ik de insulinespuiten wat af gaan bouwen, het ging de goede kant op. Een maand nadat ik was begonnen met spuiten mocht ik ermee stoppen. Een fantastisch resultaat maar voor mij nog niet genoeg. Ik wilde ook van al die medicijnen af. Ik was inmiddels meer dan 10 kilo afgevallen. De behandelingen van Carla konden terug naar een keer per vier weken. De bloedsuikerwaardes bleven op een normaal niveau en ik mocht langzaam aan beginnen met het afbouwen van de medicijnen. De huisarts stond voor een raadsel, normaal kom je nooit meer van suikerziekte en de medicijnen af. Inmiddels zijn de behandelingen van Carla eigenlijk niet meer nodig, maar om de rest van de medicijnen verder af te kunnen bouwen heb ik afgesproken om over twee maanden nog een behandeling te krijgen. Van de huisarts kreeg ik te horen dat de bloedsuikerwaarde in mijn bloed zo laag en stabiel is dat ik niet meer dagelijks hoef te controleren en dat ik de medicijnen voor de suikerziekte kan afbouwen naar nul. Vandaag, een half jaar nadat de diabetes was geconstateerd, heb ik de laatste behandeling gehad. Alle waardes die Carla kan meten zijn groen, een beter resultaat had ik niet kunnen bereiken. De behandelingen zijn snel en uiteraard pijnloos en alle eventuele andere ziektes worden direct meebehandeld. Ik ga over een jaar weer terug voor een algehele checkup. Carla, heel erg hartelijk bedankt voor dit fantastische resultaat, je hebt mij enorm geholpen en de artsen voor een raadsel geplaatst.

Joyce Bosman geplaatst op May 31, 2012 5:57 PM

Al jaren liep ik rond met vage angstklachten en vooral veel duizelingen. Gek werd ik ervan! Kon zelfs de winkels niet meer in, omdat ik dat niet durfde. Heb in het alternatieve circuit veel gewerkt met de NES, maar dat heeft me nooit helemaal geholpen. Ook heb ik veel bij psychologen gesproken, maar ook dat heeft me nooit echt verder geholpen. Helaas moest ik na het overlijden van mijn oom op zoek naar iemand anders (hij was alternatieve genezer). Via via kwam ik uiteindelijk terecht bij Carla en Janine. Ik bekeek op de site het lijstje met klachten en zag daarbij ook angstklachten staan........werd eigenlijk meteen enthousiast! Wie niet waagt die niet wint dacht ik! In december 2011 ben ik dan ook begonnen met de eerste behandeling. Al snel kwamen we er achter dat de angstklachten waren ontstaan door mijn gevoeligheid voor straling en zonnestormen. Daarvan had ik zoveel klachten dat ik daar altijd bang voor ben geweest. Vooral doordat je niet weet waar al die klachten vandaan komen. Het werd voor mij opeens een stuk duidelijker. Ook bij mij heeft ze eerst alle gifstoffen verwijderd en heeft ze bachbloesems toegepast voor de angst en de straling. Al na de eerste behandeling voelde ik me al veel beter. Ondertussen heb ik 4 behandelingen gehad en mijn lichaam is weer in balans! In juni mag ik weer!!! Ik hoop dat veel meer mensen met deze therapie in aanmerking komen, want het is echt een uitkomst! Thanks dames!

Platteel geplaatst op Mar 16, 2012 1:18 PM

In de zomer van 2011 liep ik een lyme-infectie op. Kreeg antibiotica maar was er niet gerust op. Kwam bij Carla terecht, vier behandeling, niet alleen lyme kon het licht niet verdragen, ook andere zaken waar ik al meer dan tien jaar mee liep werden in het licht opglost. Wat een cadeau weer vitaal te kunnen leven. Heel veel dank.

Eline geplaatst op Mar 10, 2012 5:00 PM

In november kwam ik bij de praktijk voor een slaapprobleem. Hoe vaak ik ook yoga deed, mediteerde, wandelde, gas terug nam op mijn werk, ik bleef slapeloze nachten hebben. Ik had moeite met inslapen en doorslapen en werd 's ochtends doodmoe wakker omdat ik pas net in slaap was gevallen. Natuurlijk ging ik eerst naar de huisarts. Die dacht dat het stress zou zijn. Tja, het is wel eens druk op mijn werk, dacht ik zelf ook. Dus wellicht zou dat het zijn. Ik kreeg slaappillen. Dat hielp eventjes, maar ik raakte er al snel aan gewend dus werkte het niet meer zo goed en bovendien werd ik als een zombie wakker. Je slaapt er wel van, maar rust er niet van uit. Geen oplossing dus. Toen ben ik in therapie gegaan, want het probleem zou in mijn hoofd zitten, dacht de huisarts. Dus ik naar de therapeut praten praten praten, maar ook daar ging ik niet lekkerder van slapen. Toen kreeg ik een tip van een vriendin om eens bij Janine en Carla langs te gaan en de biophotonentherapie te proberen. Vaag, dacht ik. Maar als niets helpt, misschien helpt dit dan wel! Carla constateerde dat ik de ziekte van lyme had, en daardoor slecht sliep. Nog vager, dacht ik. Want daar word je toch heel ziek van? Maar als ik er beter van ga slapen vind ik alles best, dus heb ik het toch geprobeerd. Wat ik heel fijn vond was dat ik bij het eerste gesprek een vragenlijst in moest vullen. Ben je ooit hard gevallen, heb je inentingen gehad, heb je nog meer klachten? Geweldig, eindelijk had ik het gevoel dat iemand op zoek ging naar de oorzaak van mijn slaapprobleem in plaats van dat ik een doosje pillen mee kreeg van de huisarts. Janine heeft de volgende keren dat ik kwam de Lyme behandeld en die is nu helemaal uit mijn lichaam. Sinds de eerste behandeling heb ik geen enkele slapeloze nacht meer gehad. Nogal wonderbaarlijk, want ik sliep al jaren echt vreselijk. De kwaliteit van mijn dagen is ontzettend verbeterd! Ik sta weer vrolijk op en heb veel meer energie en minder koffie nodig. En Janine heeft meteen de giftige stoffen van vaccinaties uit mijn lichaam gehaald. Janine en Carla, super bedankt! Ik voel me kiplekker!

Jan geplaatst op Feb 29, 2012 2:25 PM

Maag- en darmklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. In oktober 2011 kwam ik voor het eerst in aanraking met de biophotonentherapie door de lezing van Johan Boswinkel: de helende kracht van licht. Tijdens het praktijkgedeelte werd mij al snel duidelijk dat onze organen een belangrijke rol spelen bij al onze verstoringen in het lichaam. En het was wonderbaarlijk om te constateren dat met het simpel metingen van punten op onze meridianen van handen en voeten duidelijk werd waar precies de verstoringen in onze organen zich voordeden. De oplossing was nog simpeler: door tegenfrequenties naar de verstoringen te zenden werd een genezingsproces in gang gezet. Na een kleine zoektocht kwam ik terecht bij Carla. Aanleiding waren mijn chronische maag- en darmklachten. In de afgelopen 35 jaar had ik daar mee leren leven, ondanks mijn bezoeken aan meerdere therapeuten in het alternatieve circuit. Ik was de eerste keer dan ook behoorlijk gespannen wat er allemaal zou worden geconstateerd en of deze therapie wel zou werken. Tijdens de eerste sessie werd al snel duidelijk waar de verstoringen lagen: dunne darm, dikke darm, endeldarm en galblaas. Maar eerst moesten alle gifstoffen van de inentingen tijdens de kinderjaren worden verwijderd. In de tweede sessie werden de echte klachten aangepakt. Met twee simpele staafjes in de handen en later twee voetplaten werd ik in een viertal sessies van mijn klachten afgeholpen. Dat was best een vreemde gewaarwording en ik had dan ook de nodige tijd nodig om aan het idee te wennen dat de klachten nu echt over waren. Ik ben overtuigd van het nut van deze therapie en de inzet en deskundigheid van Carla.

Evelyn geplaatst op Feb 14, 2012 6:30 PM

Bij de gynaecoloog werden in oktober 2011 myomen (vleesbomen) bij mij ontdekt. 3 stuks,de grootste 6 cm. Een operatie hing boven mijn hoofd..Ik kwam via een vriendin bij deze therapie terecht.Al na 1 behandeling waren de bloedingen met 60 afgenomen!! Na 5 behandelingen was ik klaar. op 14 februari had ik controle en de grootste myoom is nu 3 cm,..terwijl de arts zei dat het NIET kon krimpen,alleen groeien.. De behandeling werkt nog een paar maanden door, ik hoef niet geopereerd!! Ik ben hier uiteraard superblij mee!! 'eerst zien, dan geloven' is mijn opvatting...ik ben overtuigd! en het is grotendeels vergoed dus alles is top! Dank jullie wel!!!jullie mogen altijd mijn mailadres door geven als iemand dit wil checken..

els geplaatst op Feb 9, 2012 6:50 PM

Wilde na chemo therapie een ''opgeruimd"lijf hebben, maar niet met behulp van pillen enz. Ik ben in kontakt gekomem met Carla. Zij heeft mij doorgemeten en geconstateerd dat mijn darmen niet optimaal werkten, zij waren ontstoken. Zelf had ik wel een vermoeden maar was er niet zo mee bezig.Na een behandeling voelde ik al een verbetering en na vier behandelingen zijn mijn darmen weer als nieuw. Ook had ik last van mijn schouder. Wanneer ik spanning had of drukte in mijn dagelijks leven was het behoorlijk gevoelig.Ook dit is verholpen door de Bach therapie die Carla ook geeft. De behandelingen zijn mij goed bevallen. Ik ga nu een keer per half jaar naar Carla om mijn lijf weer te resetten. Want zoals iedereen weet worden wij omgeven door verkeerde straling en door de biofotonentherapie kan ook deze straling uit je lijf verdreven worden. Ik ben blij dat ik d.m.v.Carla met deze therapie in aan raking ben gekomen en zal het zeker doorgeven.Groeten Els

Karin geplaatst op Jan 2, 2012 7:41 PM

Al 7 jaar had mijn zoon Tim ernstige vermoeidheidsklachten en dagelijks hoofdpijn en buikpijn, dit vermoedelijk ten gevolge van zijn hoogsensitiviteit. We zijn overal geweest, maar niets hielp blijvend, tot we bij Carla terecht kwamen. Na slechts 6 behandelingen voelt Tim zich nu voor het eerst in 7 jaar een stuk beter!!! Heel erg bedankt hiervoor Carla, e n ook voor alle goede informatie die je ons steeds gaf. Ik ben een supergelukkige moeder.

Rosa geplaatst op Dec 13, 2011 4:07 PM

Ik had al een paar jaar ernstige chronische pijn en vermoeidheid klachten waardoor ik zelfs in de ziektewet ben beland. Na een paar jaar verkeerde behandelingen en ontelbare bloedonderzoeken en van het kastje naar de muur werd er uiteindelijk Lyme geconstateerd door een zelf aangevraagd bloedonderzoek. Na een nare antibioticakuur die niet werkte kwam ik via via bij Carla terecht. Waar binnen een paar weken de pijn en vermoeidheid verdween en ik weer meer energie kreeg. Hopelijk blijft dit zo, maar het is nu al een paar maanden beter, ik kan weer naar yoga zonder dat al mijn gewrichten wegbranden en ik ben niet meer moe als ik op sta. Had niet gedacht dat dat ooit nog zou gebeuren, dankjewel Carla.

Hanna geplaatst op Nov 25, 2011 5:55 AM

In mei kreeg ik voor het eerst genitale herpes. Geheel onverwacht, want alle gemeenschap die ik had gehad was veilig geweest. Heel pijnlijk en ik kon ruim een week niet fietsen, het zitten was pijnlijk, en ook het lopen deed pijn. Veel klachten waar ik zelf niet veel mee kon. De huisarts waar ik naartoe was gegaan deed er luchtig over: 'Ja, bijna 90% van de bevolking loopt met het virus rond. Vaak komt het niet tot uiting, bij jou toevallig wel. Ik zou er niet teveel waarde aan hechten als het bijvoorbeeld zo eens in de 6 maanden op komt zetten. Natuurlijk is het vervelend, maar ik heb ook vrouwen op mijn spreekuur die het elke maand hebben.' Met een zalfje en een viruskuur ben ik toen naar huis gestuurd. Dat is uiteindelijk over gegaan. Een paar maanden later kreeg ik ontzettend veel last van een schimmel. Ook na de (veilige) seks en het begon na een paar dagen heel erg uit de hand te lopen. Heel groot rood en gevoelig gebied, zowel voor als achter en ik had hier heel veel last van. Ondanks mijn nare ervaring bij de huisarts ben ik toch naar het spreekuur gegaan. Daar werd ik in mijn ogen met een kluitje in het riet gestuurd, want het enige wat ze me kon geven was een anti-schimmelzalf en een zalf met verdovingsmiddel erin. Even ging het beter, maar na een dag of 2 werd het alleen maar slechter. Door de lage weerstand in mijn schaamstreek had ik inmiddels ook weer herpes gekregen, wat ervoor zorgde dat ik nog minder kon. Ik heb zelfs een vakantie moeten afzeggen door alle klachten die ik had. Wederom ging ik naar de dokter, maar die zei dat ze nog wel een zalfje zou voorschrijven en het ergste vond ik nog dat ik het 'maar moest accepteren'. Het enige wat ik kon denken was: 'Accepteren?! Dat ik niet op vakantie ga, dat kan ik accepteren. Maar dat ik niet eens gewoon seks kan hebben zonder dat ik hier 2 weken last van krijg, dat accepteer ik niet.' Al snel ben ik via via ten einde raad van alle pijn en tevens het onbegrip van de dokter die ik ervoer, bij Carla terecht gekomen. Ik kon meteen de volgende dag terecht. De manier waarop zij en vanaf sessie 2 ook Janine, me hebben geholpen is echt heel positief geweest en heb ik als heel bijzonder ervaren. Ze heeft eerst alle 'rotzooi' uit mijn lichaam gehaald en binnen 5 dagen was ik voor de tweede keer weer bij haar terug. Nog steeds waren de zalfjes en pilletjes van de dokter niet aangeslagen. Dit bleek ook uit mijn meting. Al snel daarna ben ik opgeknapt, en bleek er ook een logische verklaring te zijn voor mijn schimmel: een allergie voor glijmiddel op het condoom. Dat idee was al door mijn hoofd gegaan, maar bleek dus ook waar te zijn. Als het goed is, is mijn herpes ook verdwenen. Dat is een kwestie van tijd, maar ik heb het gevoel dat die nooit meer terug komt. Ik heb maar 4 sessies nodig gehad en ik ben helemaal opgeknapt. Dat heeft gezorgd voor een enorm vertrouwen in zowel Carla als Janine. Het kostte me best wel wat moeite om met dit probleem naar een iemand anders te gaan dan de huisarts en dat zomaar 'even' te vertellen. Maar het heeft me heel veel opgeleverd en ik kan het iedereen aanraden, want ik weet hoe pijnlijk en naar het kan zijn. Er wordt daarnaast heel professioneel met deze klachten omgegaan, een stuk prettiger dan ik het bij de huisarts heb ervaren. Hartelijk bedankt voor alle hulp!

Johan Gelissen geplaatst op Nov 2, 2011 8:48 PM

Hallo beste Carla, Mooie goede en informatieve website, groetjes, Johan van Osebos.

alie baas geplaatst op Oct 23, 2011 11:01 PM

zelf ben ik onder behandeling bij carla voor div. klachten er was lyme geconstateerd is met de behandeling van carla verdwenen. nu wordt ik nog behandeld tegen de verdovingsprikken van de tandarts die mij verdoofd had met het middel septanest waardoor ik erg veel pijn in mijn hele lichaam heb m.n aangezichtspijn en pijn in beide benen. ook mijn kleinzoon is onder behandeling bij carla voor het wiebelen en druk gedrag na 5 behandelingen is het een ander kind geworden. zelfs de leraares op school was opgevallen.SUPER!!!!!! Een blijde oma.

Elly Bakker geplaatst op Sep 16, 2011 4:08 PM

Via een vriendin kwam ik uit bij biophotonentherapie. De dochter van mijn vriendin heeft een moeilijke start gehad, veel te vroeg geboren, veel complicaties en veel medicijnen gebruikt. Haar dochter was superallergisch en had al ademhalingsproblemen als zij een kus van een tante kreeg die net wat pinda´s had gegeten. Na een aantal behandelingen met glasstaven kon haar dochter zelf pinda´s eten! Toen ze mij dat vertelde en erbij vertelde dat ook astma en diabetes goed te behandelen zijn dacht ik ´kom, kan ´t allicht proberen´. Even gegoogled en ik kwam bij Carla uit in Hoofddorp. Al bij de 1e behandeling had ik in de gaten dat zij goed weet waar ze het over heeft. Alles werd doorgemeten en zij kon mij precies mijn zwakke plekken laten horen (apparaat zoemt diep als de banen geblokkeerd zijn en piept hoog als er alles goed is). Zelfs de niet genoemde klachten kon zij opsporen. Bij de eerste behandeling worden vooral gifstoffen van eerdere vaccinaties, die we allemaal als kind ondergaan, afgevoerd. Daarna begon zij zich te concentreren op de astma en diabetes. Afgelopen week was ik voor reguliere controle bij de huisarts en inderdaad was de gemiddelde bloedglucosewaarde (HbA1C) maar liefst met 4 punten gezakt van 53 naar 49 (gelijk aan 7 naar 6,6 oude waarde). En daar moet ik dan nog bij vertellen dat ik ook op aanraden van Carla ben gestart met een koolhydraatarm dieet, ´Gelet op koolhydraten´ waardoor ik 5 kg ben afgevallen. Ik hoef nu ´s morgens NIET meer te spuiten EN ben van 3 maal daags Metformine (2 x 500 en 1 x 850) terug gegaan naar 2 maal (1000 ipv 1850). Ik spuit nu nog 1 keer Lantis (´s avonds, langwerkende insuline) - en slik 2 x Metformine 500. Wat de ademhaling betreft: ook daar zie ik verbetering, dat is niet gemeten maar ik merk zelf dat ik meer lucht heb en minder snel moe ben. De behandelingen zijn nu gestopt, alle banen zijn weer vrij en ik ben heel blij dat ik dit heb geprobeerd! Echt een successtory dus!

Imke geplaatst op Aug 17, 2011 8:17 PM

Mijn klacht, hoofdpijn met trilboor en heftige steken, ontstond een jaar geleden. Het ventilatiesysteem zou veranderd worden vanwege de warmte en benauwdheid op school. Ik weet het daar aan, maar thuis in de weekenden had ik er last van en zelfs in vakanties. En het rare aan mij hoofdpijn was, dat het na bijv. een kwartier alweer weg kon zijn, maar het kon ook een hele dag duren. Er was geen pijl op te trekken. Ik ging eerst naar de huisarts, maar die kon de oorzaak niet vinden, hij wees mij door naar de kinderarts in het Spaarne Ziekenhuis. Eenmaal daar denkt de dokter aan spanningshoofdpijn, maar ik moet voor de zekerheid maar even naar de oogarts gaan. Bij de oogarts bleek ik +0,5 te hebben maar daar kon mijn hoofdpijn niet vandaan komen, aldus de oogarts. En ja daar sta je dan, met nog geen oplossing. Per toeval hoorde mijn moeder over de biophotonentheraphie van Carla. Gelukkig konden we vrij snel terecht en was ik ondertussen wel benieuwd, maar ik had nooit verwacht na het eerste consult al een stuk minder hoofdpijn te hebben! Uiteindelijk heb ik 4 consulten gehad en de hoofdpijn was en is nog steeds weg en dat terwijl ik een jaar lang elke dag hoofdpijn had. Carla dacht dat de hoofdpijn bij mij van de gifstoffen van de inentingen vandaan kwam, want na die stoffen verwijderd te hebben was het weg! Carla heel erg bedankt! Groetjes Imke ( 14 jaar )

Nick Rijcks geplaatst op Jul 12, 2011 0:29 AM

Ga je lekker met je gezin op vakantie in maart val ik als een plumpudding in elkaar, heb knallende hoofdpijn en slaap tijdens mijn vakantie gewoon 20 uur per dag. We zouden ons 5 jarig huwelijksfeest vieren en mijn 40ste verjaardag. Echt niet!! Nadat ik me iets beter voelde hebben we de vakantie afgebroken en zijn naar huis gegaan. Thuis naar de dokter geweest en zij vertelde mij dat het een voorhoofdsholte ontsteking was. Eerst een spray voor mijn neus en omdat dat nog niet hielp na een week weer terug gegaan. Ik zit dan al inclusief mijn vakantie drie weken thuis, niets voor mij. Terug bij de dokter krijg ik antibioticum en maar afwachten. Geen reactie dus maar weer terug voor de 3e keer. Ooh nee nu heb ik ineens een burn-out !! Nog steeds knallende hoofdpijn en naar huis toe. Na zeven dagen antibioticum ging het de goede kant op. Maar toen dat op was knalde ik net zo hard weer in en was ik terug bij af. Mijn moeder vroeg me of het geen lyme kon zijn. Pfffff ja 24 jaar terug ben ik gestoken en heeft er enkele dagen een teek gezeten. Op internet gezocht naar de symptomen van Lyme en toen bleek ik meer dan 40 van de 50 symptomen te hebben, verspreid over de afgelopen 24 jaar. Ik ben gaan zoeken naar een arts gespecialisserd in de ziekte van Lyme. Daar kon ik binnen 2 dagen terecht en had thuis samen met mijn vrouw de afgelopen 24 jaar op papier gezet. Na onderzoek en het verhaal was het voor haar duidelijk. U heeft Lyme! De arts adviseerde ook Biophotonen therapie en via internet kwam ik bij Carla terecht en kon ik binnen een dag al mijn eerste sessie doen. Daar gingen we dan, de eerste 2 keer dat ik de therapie had was ik zwaar vermoeid en heb geslapen als een klein kind. Na de 4e behandeling voelde ik me al beter en was mijn hoofdpijn en oorsuizing rechts weg . Ik voelde me een ander mens worden . De kennis die Carla heeft is bewonderenswaardig en daar mag menig huisarts een voorbeeld aan nemen. Ook de adviezen die mijn lyme arts geeft worden door Carla bevestigd en visa versa. Ik heb nu 10 behandelingen gehad en de lyme is nu in ieder geval uit mijn organen zodat mijn lichaam het gevecht aan kan gaan met de lyme in de rest van mijn lichaam. Ik werk weer hele dagen en kan weer genieten van het leven. Carla je bent een vakkundige vrouw die trots mag zijn op het werk wat je doet. Mensen beter maken. Bedankt en groetjes Nick

Annie, Heemskerk geplaatst op Jun 24, 2011 4:38 PM

Sinds een jaar liep ik met klachten van algemene serieuze aard. Van zware vermoeidheid tot lusteloosheid en zeer veel moeite met het bewegingsapparaat. De artsen kwamen niet meer verder en een echte oplossing leek niet meer in zicht. Na een gesprek met de kinderen hebben we de waarschijnlijke oorzaak kunnen traceren. In de winter van 2010 gingen we wandelen in de duinen. De grond was hard bevroren en moeilijk te belopen. Al op de parkeerplaats gleed ik uit en viel daarbij hard op het achterhoofd. Ik ben even dizzy geweest maar we hebben daarna toch nog ruim 2 uur gelopen en heb de week daarna nog vrij veel last gehad. Na die week leek het enigszins beter te gaan en heb ik eigenlijk niet meer aan die val gedacht. Gedurende het jaar ging het echter zienderogen slechter met me, ik was nergens meer toe in staat. Tot we na het gesprek met de kinderen ons tot Carla gewend hebben. Het bleek dat ik een whiplash opgelopen had bij de val in het duin. De gevolgen van een whiplash kunnen heel ver strekken wat wel bleek in mijn geval. Na een 5 tal bezoeken aan Carla ben ik weer helemaal de oude. Het is wonderlijk wat een paar staven kunnen bewerkstelligen. Bedankt, Annie.

Martin, Zaanstad geplaatst op Jun 24, 2011 4:30 PM

Lyme; Tijdens mijn verblijf in het Oosten van het land, waar ik door de week woon voor mijn werk, heb ik een teek opgelopen.Aanvankelijk was ik in de veronderstelling dat het een loszittend velletje onder mijn broekband was maar het bleek uiteindelijk een teek te zijn. De teek met de nagels er uit gedraaid en er bleef een dieppaarse plek over en een vermoeid gevoel. Nu kende ik Carla al van eerdere bezoekjes en het was bij mij al bekend dat Carla een expert is op het gebied van Lyme. De staven ter hand genomen en jawel hoor alle symptomen van lyme waren aanwezig. Zelfs de lever was al aangetast. Na deze vaststelling het correctieprogramma doorgelopen en na controle bleek alles weer op het goede niveau te zijn. Ben je dus tegen een teek opgelopen, twijfel niet, geen antiotica maar een bezoekje aan Carla doet wonderen.

Esther geplaatst op Jun 8, 2011 0:39 AM

Na vele goede verhalen over Carla gehoord te hebben, heb ik contact gezocht voor mijn dochter van 5 jaar. Voor een controle van haar buisjes en neusamandelen, stonden wij na 5 minuten weer buiten met de mededeling dat ook haar keelamandelen eruit moeten. Na veel surfen op internet en vele artsen te hebben gesproken was de conclusie voor ons: liever niet de amandelen eruit halen, dit zijn nl ziektebestrijders. In een telefonisch gesprek zei Carla dat ze ons wel kan helpen. Bij de 1e consult heeft ze afval- en schadelijke stoffen in het lichaam van onze dochter aangepakt. Daarnaast heeft ze via de meridianen die "rood" werden vragen gesteld over het gedrag van mijn dochter en over de bevalling bij haar. Onze dochter is zeer perfectionistisch en de bevalling was lang en zwaar. Ws heeft ze daarbij een whiplash opgelopen, waardoor ze steeds amandelproblemen heeft. Ze is sinds haar 2e jaar chronisch verkouden. Ze snurkt veel, wordt moe wakker en haar adem ruikt. Ze heeft allerlei "ziektes" gehad zoals longontsteking, roodvonk, tongamandelontsteking, etc. Daarnaast blokkeert ze zich in haar sociale ontwikkeling, omdat ze zich niet lekker voelt. Bij de 1e consult heeft ze een steentje meegekregen waarmee ze beschermt wordt voor schadelijke straling, zoals hoogspanningskabels, spaarlamp, magnetron en bepaalde telefoons. De avond na de 1e behandeling merkte we al verschil, ze snurkte niet meer. Onze dochter heeft 4 behandelingen gekregen, nu 3 maanden geleden en ze is nog steeds niet verkouden. Ze is vrolijk, haar ogen glimmen weer, ze zit vol energie (soms weer iets te veel). Ik raad het iedereen aan, wat zijn nou 4 behandelingen? Bij ons is Carla een begrip! Binnen ons gezin dragen er al 3 een steentje.

Petra, Zaanstad geplaatst op Jan 14, 2011 5:34 PM

Met een behoorlijke dosis scepsis kwam ik de eerste keer bij Carla van Biophotonen Hoofddorp. Hoe zou het vasthouden van een paar lichtstaafjes mij nu kunnen helpen? Wat ik wel zeker wist was dat ik met al mijn volgens de reguliere geneeskunde onbehandelbare klachten (whiplash, hernia, spier- gewricht-, zenuwpijnen en depressies) niet verder kon en wilde leven. Na 15 jaar met klachten rondgelopen te hebben had ik zo goed als geen sociaal leven meer en vooral mijn gezin had heel wat te lijden onder mijn kwalen. Slapen deed ik het liefst 24 uur per dag. Met een instelling van “wat heb ik te verliezen”, heb ik de eerste behandeling dan ook ondergaan. Met verbluffend resultaat! Na 2 dagen had ik al meer energie en voelde ik mij helderder in mijn hoofd. Alsof de “watten” zomaar verdwenen waren. Dit terwijl de feitelijke behandeling nog moest gaan beginnen! Het eerste consult besteedt Carla nl. alleen aan het wegnemen van alle schadelijke straling en vaccinaties. Straling waaraan we allemaal elke dag worden blootgesteld. Dat de behandeling met biophotonen niets doet viel toen eigenlijk al niet meer te ontkennen. Maar hoe eigenwijs was ik? Ik was er nog niet. Pas na het wegnemen van de schadelijke straling en vaccinaties kunnen betrouwbare metingen plaatsvinden om te bepalen waar de oorzaak ligt van de klachten. Tijdens het 2e consult zijn mijn whiplash en hernia afgeplakt. Uit vervolgmetingen bleek toen dat ik leed aan de ziekte van Lyme. Iets waarop ik door mijn eigen huisarts nog recentelijk getest was, maar met negatief resultaat. Logisch dat ik ook hierop in eerste instantie sceptisch reageerde. Mijn huisarts zou het toch wel weten? Toch zijn we gaan behandelen op de ziekte van Lyme. Toen ik al na 3 behandelingen pijnvrij kon opstaan en niet meer dan de vanzelfsprekende 8 uur per nacht sliep, was ik helemaal om. Ik bruis weer van de energie, leef pijnvrij en heb geen last meer van depressieve gevoelens. Het mooiste compliment kreeg ik zeer recent van mijn 7-jarige zoontje die tijdens de lunch voor zichzelf constateerde dat “die mevrouw van die lichtstaafjes” écht werkt. Toen ik hem vroeg waarom hij dat zei, keek hij mij met zijn grote blauwe ogen aan en antwoordde: “mama, je straalt helemaal!“ Inmiddels voel ik mij zo goed, dat ik de “verloren” 15 jaar zo snel mogelijk wil inhalen en zelfs weer durf te beginnen aan een HBO-studie. Tijdens de consulten heb ik Carla ook persoonlijk een beetje leren kennen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik naast het feit dat ik haar erg sympathiek vind, met name erg onder de indruk ben van haar medische kennis en vaardigheden ten aanzien van de biophotonentherapie. Het is niet verwonderlijk dat als iemand na langdurige ziek zijn razendsnel hersteld, zoals in mijn geval, dit het nodige aanpassingsvermogen vereist van de patiënt en zijn/haar omgeving. Ook hiervoor is Biophotonen Hoofddorp het aangewezen adres. Specifiek voor dit adres pleit het feit dat Carla naast een zeer deskundig biophotonentherapeut ook zeer deskundig is op het gebied van de Bachbloesemtherapie. Door middel van deze remedies weet Carla haar patiënten ook door deze, zich soms voordoende, verwarrende situatie tengevolge van een razendsnel herstel, heen te leiden. Ik wil niemand overtuigen deze zelfde therapie te volgen, maar loopt u net als ik, al jaren met medische klachten, welk risico loopt u dan om eens bij Biophotonen Hoofddorp langs te gaan? Na 1 á 2 consulten merkt u al resultaat! Bovendien gaat het hier niet om een therapie die men maanden of jarenlang moet volgen. Ikzelf ben nu 7 keer geweest en bijna klaar. Ik kan niet wachten, want -zo heb ik mij voorgenomen- kan ik eindelijk aan die veel te lang uitgestelde studie en carrière gaan beginnen. Tot die tijd probeer ik zoveel mogelijk schade ter herstellen tengevolge van de invloed die mijn ziek zijn op mijn kinderen heeft gehad. Kon ik het voorheen nooit opbrengen: nu is ons huis elke dag net de “zoete inval” en mogen de kinderen zoveel vriendjes en vriendinnetjes naar huis meebrengen als zij willen…. Petra, Zaanstad

lucienne geplaatst op Nov 3, 2010 3:47 AM

LEER ER MEE LEVEN KREEG IK BEGIN DIT JAAR TE HOREN U HEBT fibromyalgie. Mij verhaal begint 2 jaar terug. ik krijg griep met vreselijk spierpijn, maar de spierpijn gaat niet meer weg .Bloed onderzoek niets te vinden.De pijn trek verder mijn lichaam in tot en met mijn handen, Ik zit in een lichaam van een oud mens maar ik ben 37 jaar. Paard verkocht en mijn leven om gegooit .Via Via kom ik 4 okt bij carla op de stoel en begin gelijk met de eerste behandeling .Ik zat op de stoel met de gedachte baat het niet dan schaad het niet. Mijn reacktie op de eerste behandeling kreeg ik gelijk op de terug reis in de auto en de volgende morgen was het ook duidelijk aanwezig.Bij het tweede bezoek komt lyme naar voren terwijl dat in het bloed onderzoek er niet uitgekomen was!!!!! ben nu 6 behandelingen verder en ik ben helemaal terug en rij weer volop paard.Leer er niet mee te leven!!!!!! Maar zoek niet verder bij carla ben je op het juist adres!!!!!!! groetjes Lucienne

Carla geplaatst op Oct 15, 2010 2:26 AM

Enige tijd geleden kwamen Carla en in gesprek. Ik was eigenlijk meteen erg geinteresseerd in de verhalen over de biophotonentherapie. Indrukwekkend hoe alles verband heeft met elkaar. Nou heb ik een eeneiige tweeling, beiden hebben dyslexie. Je zei dat dit heel goed te behandelen is. Tijdens de eerste behandeling bleek dan ook dat ze inderdaad beiden dyslexie hadden. Na alle rotzooi van de inentingen uit hun lichaam gehaald te hebben en de behandeling van de whiplash, die ze waarschijnlijk tijdens de bevalling hebben opgelopen, waren Timothy en Thomas allebei "recht" en kon de dyslexiebehandeling beginnen. Tijdens de behandelingen kunnen de boys gewoon op hun DS spelen. Voor hen is de behandeling dus zo voorbij. Voordat Carla begonnen is met behandelen is er op school een 3 minuten test afgenomen. Nu anderhalve maand verder en ongeveer 10 behandelingen verder, heb ik zelf die test nogmaals afgenomen omdat ik zo nieuwsgierig was. Beiden waren vooruit gegaan. Timothy zelfs enorm. Hij heeft een zwaardere vorm van dyslexie en 1 van de drie toetsen heeft hij zelfs foutloos gelezen en zo'n 20 woordjes meer dan de eerste test. Echt ongelofelijk. Thomas' vooruitgang was iets minder maar ook hij kon aanzienlijk meer woordjes lezen dan bij de eerste test. Ze hadden zelf ook al het idee dat het lezen makkelijker ging maar de test geeft hen nu zo wie zo ook al meer zelfvertrouwen. Verder hebben zij ook veel profijt van de hanger die hen beschermt tegen de stralingen van buiten af. Carla, tot nu toe hartstikke bedankt wat je voor mijn jongens hebt gedaan en we gaan gewoon nog even door. Dan ben ik ervan overtuigd dat ik straks twee kids heb die met plezier gaan lezen. Groetjes Carla

Annebelle de Ree geplaatst op May 26, 2010 4:08 PM

HOEZO UITBEHANDELD??? ECHT NIET!! Hai Carla, Toen jij mij enige tijd geleden vertelde over de biophotonentherapie, was ik eerlijk gezegd best wel sceptisch.....omdat iets wat in mijn ogen niet tastbaar voor mij vaak moeilijk te bevatten is! Eerst zien en dan geloven, toch? Maar onder het mom baat het niet dan schaadt het niet( en mijn nieuwschierigheid hielp ook een handje) ben ik helemaal blanco in deze therapie gestapt. Ik mankeer nogal wat..en heb vele behandelingen ondergaan.En een aantal van mijn kwalen zijn onder de noemer "Je moet er maar mee leren leven" geplaatst. Dus verwachtings patroon : NUL Super interessant vond ik het, maar dat sloeg al snel om in verbazing en een bijzonder goed gevoel. Ik heb veel last gehad van fibromyalgie: moeheid, gewrichtspijn , geen energie en daardoor lusteloosheid. Dit had een grote weerslag op mijn leven zowel fysiek als geestelijk. Ook hoofdpijn , en aangezichtspijn hoorde bij mij... Je hebt eerst de vragen lijst bekeken en bent aan de slag gegaan. En je kon precies aantonen waar mijn makken zaten , ook datgene wat ik je niet verteld had, omdat ik al zoveel had... het resultaat verbaasd mij elke keer weer: hoofdpijn weg,geen last meer van fibromyalgie, en veel energie en een heel positief innerlijk gevoel! En ik voel mij zo goed , ik was vergeten om me zo te voelen! Ik kan uren doorgaan , ik ben heel enthousiast en elke keer weer verwonderd. Want ook al is het allemaal wetenschappelijk bewezen,en daar kan je NIET omheen: VOOR MIJ IS HET EEN WONDER!!! Liefs , Annebelle

Uw naam:

Uw e-mailadres :*

Voer reactie in:

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.

bottom of page